Mentor Rexhepi, MBA

Mentor Rexhepi mban pozitën e Drejtorit Ekzekutiv në VentureUP. Ka përfunduar studimet bazë dhe MBA në Universitetin e Staffordshire, është i certifikuar si Certified Management Consultant (CMC), dhe poashtu ka disa certifikime për Project Management Cycle. Ka përvojë 20 vjeçare në menaxhimin dhe implementimin e projekteve të ndryshme si pjesë e donatorëve të ndryshëm ndërkombëtarë dhe vendor në Kosovë dhe regjion.