Viti akademik 2022/23

Apliko tani

Viti akademik 2022/23

Bëj një zgjedhje të mirë sot për një të ardhme të suksesshme

PBC Academy ofron edukim profesional, trajnime dhe zhvillim nismash afariste (Startups) në TIK.

Apliko Tani

Bëj një zgjedhje të mirë sot për një të ardhme të suksesshme

PBC Academy ofron edukim profesional, trajnime dhe zhvillim nismash afariste (Startups) në TIK.

Apliko Tani

1,500+ students

Edukim

6 startups

Inkubim

50+

Përshpejtim

Për ne

Mirë se vini në PBC

Previous
Next

”PBC Academy” është e akredituar nga Agjencia Kombëtare e Kualifikimit (AKK) dhe e licensuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI). Udhëhiqet nga profesionistë të dëshmuar për ndërmarrësi të suksesshme dhe inovacion.

Shiko më shumë

Për ne

Mirë se vini në PBC Academy

”PBC Academy” është e akredituar nga Agjencia Kombëtare e Kualifikimit (AKK) dhe e licencuar nga Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI). Udhëhiqet nga profesionistë të dëshmuar për ndërmarrësi të suksesshme dhe inovacion.

Shiko më shumë
Previous
Next

Edukimi

Përmes pakove profesionale të trajnimeve dhe specializimeve, PBC Academy garanton aftësimin tuaj për tregun e punës. Në PBC Academy, ju do të përfitoni dije përmes metodologjisë “mëso duke punuar” (learning by doing).

Përshpejtim

Ndërmarrësia nuk është një rrugë e lehtë. Për tu përballur me sfidat e biznesit, nevojiten udhëzime dhe asistencë. Një mundësi e mirë për këtë janë inkubatorët, ku ndërmarrësit e rinj mund të fitojnë shkathtësi dhe njohuri për të jetësuar idetë e tyre. Ata mund të shërbejnë si platformë e përshtatshme për të dhënë mbështetje shumë të nevojshme dhe shtytje për të ndërtuar një themel të fortë afarist.

Inkubim

Udhëtimi drejt rritjes së një biznesi nuk është i lehtë. Shpesh bëhet e domosdoshme ndihma nga ekspertët. Përmes programit për përshpejtim, në PBC Academy ofrohen shërbime të cilat zhvillojnë aftësitë ndërmarrëse, sigurojnë rrjetëzim me investitorë dhe konsulencë për të konkurruar në treg.

Edukimi

Përmes pakove profesionale të trajnimeve dhe specializimeve, PBC Academy garanton aftësimin tuaj për tregun e punës. Në PBC Academy, ju do të përfitoni dije përmes metodologjisë “mëso duke punuar” (learning by doing).

Përshpejtim

Ndërmarrësia nuk është një rrugë e lehtë. Për tu përballur me sfidat e biznesit, nevojiten udhëzime dhe asistencë. Një mundësi e mirë për këtë janë inkubatorët, ku ndërmarrësit e rinj mund të fitojnë shkathtësi dhe njohuri për të jetësuar idetë e tyre. Ata mund të shërbejnë si platformë e përshtatshme për të dhënë mbështetje shumë të nevojshme dhe shtytje për të ndërtuar një themel të fortë afarist.

Inkubim

Udhëtimi drejt rritjes së një biznesi nuk është i lehtë. Shpesh bëhet e domosdoshme ndihma nga ekspertët. Përmes programit për përshpejtim, në PBC Academy ofrohen shërbime të cilat zhvillojnë aftësitë ndërmarrëse, sigurojnë rrjetëzim me investitorë dhe konsulencë për të konkurruar në treg.

Shkolla

PBC Academy hap dyert për vitin e ri akademik 2022/23

Metodologjia “mëso duke punuar” (learning by doing) që aplikohet në PBC Academy dhe mësimdhënia që realizohet duke krijuar produktin real, me qëllim të plasimit në treg, bën që studentët tanë të përfitojnë sa më shumë dije që të jetë e mundur.

Shiko më shumë

Shkolla

PBC Academy hap dyert për vitin e ri akademik 2022/23

Metodologjia “mëso duke punuar” (learning by doing) që aplikohet në PBC Academy dhe mësimdhënia që realizohet duke krijuar produktin real, me qëllim të plasimit në treg, bën që studentët tanë të përfitojnë sa më shumë dije që të jetë e mundur.

Shiko më shumë

Galeria

Në PBC Academy ka vend edhe për argëtim.

Galeria

Në PBC Academy ka vend edhe për argëtim.

Vlerësim nga studentët tanë

Vlerësim nga studentët tanë